Makaron bezglutenowy. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujacych glutenu.
Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych.
Może zawierać soję., Bez laktozy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywacza w 100 g
Wartość energetyczna 1513 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 77 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 1,2 g
Białko 7,3 g
sól 0 g
Wyprodukowano we Włoszech dla: Dr. Schar AG, SPA- Winkelau 9, 39014 Burgstall , Włochy
Sposób przygotowania: Porcja 100 g dla 1 osoby, Zagotowujemy 2 l osolonej wody, wsypujemy makaron i gotujemy 10-12 minut i odcedzamy.