Herbata biała „Imbirowo-Cytrynowa” BIO, Napar białej herbaty posiada harmonijny smak i złoty kolor, z akcentem bieli i szarości. Herbata Pai-Mu-Tan zawiera dużą ilość przeciwutleniaczy opóźniających starzenie się komórek .Jest alternatywą kawy, wspomaga koncentrację, orzeźwia, pobudza, poprawia krążenie krwi, zwana jest „eliksirem młodości”, stosowana jest w kosmetykach. Natomiast zielona herbata Chun Mee pomaga w oczyszczeniu organizmu. Zawiera przeciwutleniacze, zwalcza wolne rodniki oraz spowalnia starzenie się. Działa delikatnie moczopędnie. Skład :Zielona herbata chińska chun Mee, biała herbata Pai Mu Tan , trawa cytrynowa ,laski cynamonu ,imbir (9 %), skórka cytrynowa (3 % ), naturalne aromatySposób przygotowania : 3 g (czubata łyżeczka ) zalać 0,25 l wody o temperaturze 70-80 C i parzyć 1-2 minuty .