Szukasz przepisu na zdrowe i chrupiące GOFRY? Koniecznie spróbuj naszej mieszanki do przygotowania chrupiących gofrów. To nasz hit! Najlepsze bezglutenowe GOFRY jakie jadłeś! Idealne jako danie, deser lub zamiennik śniadaniowego pieczywa – chrupkie i gorące.Do tego bez cukru więc możesz je przyrządzić na swój ulubiony sposób. My polecamy w wersji z jajkiem sadzonym i avocado. A nasze dzieci – z serkiem i owocami. Składniki:BIO* mąka ryżowaBIO* mąka z amarantusaBIO* skrobia z tapiokiBIO* mąka gryczanaBIO* bezglutenowy proszek do pieczenia (BIO* skrobia kukurydziana, winian potasu, wodorowęglan sodu)BIO* len mielonysól himalajska BIO* – certyfikowany składnik ekologicznyWartości odżywcze po przyrządzeniu:Wartość energetyczna dla 100 g – 1376 kJ/328 kcal, tłuszcz 13 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.2 g, węglowodany 43 g, w tym cukry 2.6 g, białko 8.8 g, sól 0.65 g.